A LIPA MEDICAL SPA WELLNESS AKCEPTÁLJA A SZEMÉLYES ADATOK VÉDELMÉT.
KEDVES LÁTOGATÓ! TÁJÉKOZTATJUK, HOGY A HONLAP FELHASZNÁLÓI ÉLMÉNY FOKOZÁSÁNAK ÉRDEKÉBEN SÜTIKET (COOKIES) ALKALMAZUNK. A HONLAPUNK HASZNÁLATÁVAL ÖN A TÁJÉKOZTATÁSUNKAT TUDOMÁSUL VESZI.

SZOLGÁLTATÁSOK Regeneráció, rekondíció, megelőzés és gyógykezelés

A preventív gondolkodású emberek tisztában vannak az egészség értékével, és azt is tudják, hogy az - bár természetes, de - mégsem magától értetődő állapot. Az egészség(megőrzés) egy aktív állapot, melyért tenni kell – nap, mint nap.

Amennyiben a szervezetünk egyensúlya felbomlott, és tünetek jelentkeznek, akkor ne halogassuk az orvos felkeresését, nem javasolt egyedül öngyógyítással kísérletezni, mert akár állapotunk súlyosbodását is kockáztathatjuk.

Egészségügyi problémáink korai stádiumban való felismerése nagyobb esélyt ad a gyógyulásra, megelőzi vagy lassítja a súlyosbodását, a betegség szövődményeit. A már kialakult betegségek, esetleges szövődmények kezelésében hatásos megoldást nyújthat a mozgásterápia, rehabilitáció, rekondíció, mellyel megelőzhető veszélyes szövődmények kialakullása, sőt, a fájdalom is csökkenthető.

 

Különféle masszázsok

Kínálatunkban találhatnak klasszikus tarkó-, váll-, hát- és testmasszázst, lávaköves-, nyirok- valamint talpmasszázst.

 

Wellness & szauna

A zsaunázás jótékony hatásai emberemlékezet óta ismertek. Nálunk finn - száraz, török – gőz, valamint infraszauna található.

 

5 személyes Yakuzzi

Yakuzzi – 5 férőhelyes masszázsmedence. Rendszeres használata jótékony hatással bír a mozgásszervi és hátgerinc fájdalmaknál. Segít a gyógyító folyamatok beindításában.

 

Szerezzen örömet szeretteinek AJÁNDÉKUTALVÁNYOK

Kínálatunkból különböző alkalmakra, tetszőleges termék kombinációban vásárolhat ajándékutalványokat vagy bérleteket.

VÁRJUK vendégeinket

CÍM

Rákóczi utca 22. 077 01 Királyhelmec